Mental coaching

    - når du velger å lykkes

 

 

 

 

 


Vektreduksjon; fra 5 timer

 

Et 5-timers program kan benyttes av alle som ønsker vektreduksjon, uansett antall kilo overvekt. Timene spres over en tidsperiode, alt etter hvor mange kilo du ønsker å redusere, og du kan selvsagt ta flere timer etter dette programmet, om du skulle ønske det.

 

Overvekt handler i hovedsak om behov for beskyttelse og at man løper bort fra følelser. Hvilke følelser løper du fra? Ofte er klarhet i den underliggnede emosjonelle årsaken det som løser problemet.

Dette vektreduksjonsprogrammet legger hovedvekt på å;

  • styrke ditt vennskap til din appetitt, og la den fortelle deg hva du skal spise, når du skal spise og når det er nok

  • finne underliggende årsaker og løse opp i dem

  • øke din selvtillit, selvfølelse og bedre helsen din

  • forbrenne overflødige kilo

  • ha god forbrenning og god fordøyelse

  • elske og godta deg selv


Endringene kommer som stadig sterkere fornemmelser og følelser innenfra. Oppleves med at du føler det du gjør blir lettere, selvtilliten din øker og det meste føles lettere, og da blir du også lettere.


For det du sender ut, får du tilbake.


I tillegg lærer du den effektive og fantastiske teknikken, EFT. Og med den kan du fjerne det du ønsker å fjerne av ubehagelige og negative tanker, følelser, ord og opplevelser. Du kan også bruke teknikken til å tiltrekke deg det du vil ha inn i livet ditt.


Det vil bli noen enkle og gøyale hjemmelekser.Søtsug, fra 2 timer


En del mennesker opplever at det kun er søtsuget som ødelegger for dem når det gjelder å beholde vekta på et ønsket nivå. Søtsug handler ofte om et savn i livet. Hva savner du?


Med bruk av teknikkene EFT, hypnose, NLP og visualisering, kan man enkelt fjerne søtsug på et par timer. Første time er alltid en kartlegging, bevisstgjøring, samt innføring i EFT.Pris per konsultasjon, opptil 90 minutter; kr. 900,-

 

 

 

 

 Hypnose

 

EFT

 

Latteryoga

 

Røykeslutt

 

Glede

 

Vektreduksjon

 

Kontakt