Mental coaching

    - når du velger å lykkes

 

 

 

 

 

 

Hypnose og hypnoterapi

 

  • Hypnose; er en tilstand, mens hypnoterapi er hypnose brukt i en terapeutisk sammenheng. All hypnose er selvhypnose. Du velger dette selv, du hører det som blir sagt, og din moral er din kontroll under hypnosen.

 

  • Hypnoterapi; kan til en viss grad sammenlignes med meditasjon. Du er i en meget avslappet tilstand, og ditt ubevisste sinn er mer mottagelig for de forslag jeg gir deg, som vil være etter eget ønske, og til ditt eget beste.

 

  • De aller fleste; nyter denne tilstanden av avslapping, og for de som har smerter eller av andre grunner sliter med å slappe av, har jeg øvelser tilpasset slike situasjoner, og som kan bidra til avslapping selv om spenningsnivået i kroppen er høyt.

  • Ditt ubevisste sinn; lagrer oppførsel, holdninger og minner. Hypnoterapi henvender seg til ditt ubevisste sinn, og gir forslag om å endre vaner som ligger lagret der. For eksempel røyking, spisevaner, stressvaner og egentlig enhver vane man ønsker å endre.

 

  • Første time; er alltid en kartlegging av det du ønsker å lykkes med. Vanemønster og ønskemål. I første timen får du også en bevisstgjøring i forhold til ditt ubevisste sinns spilleregler, samt en rask innføring i teknikken EFT, om det blir tid til det.

 

  • Opplevelsen av hypnose; vil variere fra person til person. De fleste opplever en behagelig avslapping, en slags ”powernap” med virkningsfullt innhold. Du er imidlertid mentalt våken, men har en begrenset fokusering. Det kan hende du slapper så godt av at du sovner et øyeblikk, det gjør ingenting, for ditt ubevisste sinn vil likevel høre alt jeg sier. Jeg vil passe på at du hører meg, og at du får med deg det meste av det jeg sier.

 

  • Er hypnose nytt for deg; er det naturlig at du kan oppleve en viss spenning til hva som skal skje. Dersom du føler uro foran første behandling, skal du ta dette opp med meg, og jeg vil fortelle deg hva som vil skje, slik at du kan slappe av og nyte behandlingen. 

 

  • Under hypnose har du alltid kontrollen selv; du hører det jeg sier, og du tar kun til deg de forslagene som stemmer overens med din moral, som ligger lagret i ditt ubevisste sinn. Du tillater deg selv å slappe av, og du tillater deg selv å motta de forslag jeg gir. Du velger selv å gjøre dette, i forvissing om at dette er nyttig for deg.

  • Alle kan bli hypnotisert; dersom de har evnen til å følge instruksjoner. Du blir fortalt hva du skal gjøre, og du velger selv å gjøre dette. I en terapeutisk sammenheng innebærer dette at du mottar forslag mens du er i en avslappet tilstand.


 

 

Hypnose

 

EFT

 

Latteryoga

 

Røykeslutt

 

Glede

 

Vektreduksjon

 

Kontakt